Ouders van een mensje

UNIEK in Vlaanderen
Ondersteuning voor mama's van een transgender

Een paar jaar geleden werd ik van dag op dag geconfronteerd met het feit dat mijn kind zich niet thuis voelde in haar/zijn lichaam. Ik wist in eerste instantie niet wat ik moest doen, waar ik me moest wenden en of dit überhaupt "normaal" was. Gelukkig vond ik vrij snel mijn weg naar het transgenderteam in UZ Gent waar mijn kind sindsdien heel goed en van dichtbij wordt opgevolgd.
Voor mij begon echter een heel intense periode met een rollercoaster van emoties, overtuigingen en vragen. Hiermee bleef ik lang in de kou staan.
Dankzij mijn persoonlijk ontwikkelingstraject en de verschillende opleidingen die ik volgde, kon ik de keuze van mijn kind aanvaarden en met vallen en opstaan mijn eigen emoties een plek geven. Net door het ervaren van het gemis aan ondersteuning ben ik er vandaag om JOU, als mama van een kind dat anders is dan anderen, te begeleiden doorheen dit kwetsbare proces.

TARIEVEN individuele coaching
Traject 5 sessies met tussentijdse ondersteuning - 350 € 

Binnenkort meer info - Begeleiding kan reeds aangevraagd worden

© 2019 Nathalie Rassauw - Lostraat 49 - 9850 Merendree - 0486/637224 - rassauwnat@gmail.com  
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.